Skjæveland, Vikeså i Bjerkreim

Her jeg har min egen lille klinikk. Tar imot akuttpasienter på kveldstid ved leilighet og når jeg har vakt. Fullt utstyrt tannklinikk med digitalt tannrøntgen, ultralyd scaler, høyhastighetsbor med mer. Gjør kirurgiske inngrep og tar imot kiropraktikkpasienter her.

Veiforklaring:

Nordfra: E39 sørover, ta av til venstre mot Nedrebø ved Søya gardsbutikk skiltet, kjør til Nedrebø, ta av til høyre bak første gård fortsett over hei og beitemark og første gården du kommer til rett ved veien er målet. Gul låve og rødt hus.

Sørfra: E39 nordover, ta av til høyre ved Vikeså, følg skiltene mot Hompen og Skjæveland, (til venstre før skolen) følg veien opp til Skjæveland, i krysset med veiskilt mot Ivesdal og Nedrebø tar du mot Nedrebø (venstre mot E39 igjen), kjører 200 meter og svinger inn ved plogen. Gul og hvit låve, rødt hus.

 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close