Marit Brevik

Jeg er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole og ble uteksaminert i 1999. Kjører til daglig i Bjerkreim som stordyr- og smådyrveterinær.

Onsdager 09.00-16.00 er jeg på Dalane dyreklinikk i Egersund. Timebestilling dit gjøres på deres tlf nr 51 49 44 55. Er også vikar der og tar kirurgiske oppdrag der når det måtte behøves.
Fredager 09.00-15.00 er jeg å treffe hos Dyrlegen på Ålgård. Telefonnummer dit er 51610180.

Mandag, tirsdag og torsdag kjører jeg stordyrpraksis samt tar imot hunder og katter på hjemmeklinikken min.

Nå har jeg påbegynt spesialistutdannelse innen tannsykdommer. På Skjæveland har jeg mitt eget lille klinikk lokale. Der har jeg investert i fullt tannbehandlingsutstyr, inkludert ultralyd scaler, høyhastighets bor og digitalt tannrøntgen.  Gjør det meste av tannbehandlinger på hunder og katter/ kjæledyr. Har deltatt på flere spesialiseringskurs innen tannhelse og operasjonsteknikker i munnen på hunder og katter, og kan utføre stabilisering av kjevebrudd, samt foreta avanserte metoder for å beholde skadede tenner inkludert rotfyllinger.

Innen fysikalsk behandling har jeg i tillegg til veterinærkiropraktikkutdannelsen min en terapilaser som gir god effekt på smerter, betennelser, kroniske tilstander i bevegelsesapparat og på sårbehandling.

Jeg utfører også kirurgiske inngrep her. Kirurgi er et av fagfeltene jeg har stor interesse for og har deltatt på flere etterutdanningskurs innen emnet.

I april 2011 ble jeg ferdig med videreutdannelse innen kiropraktikk ved IAVC i Tyskland og jeg er nå internasjonalt sertifisert veterinær i kiropraktikk behandling av dyr.

2 tanker om “Marit Brevik

  1. Gunnhild Enge 25. mai 2014 — 20:54

    Hei!
    Jeg er på leit etter noen som kan hjelpe en dvergpinsch med nakkelåsning /evt prolaps i området Gran? Evt Oslo ?

    Hilsen Gunnhild Enge

  2. Håper du har fått hjelp, er ikke inne på min egen hjemmeside så ofte og får ikke beskjed om nye kommentarer.. ivca.de har en søkemotor for å finne kiropraktorer i området, Hilde Antonsen og Signe Lund Kleppe er nokså i nærheten av deg.
    Mvh Marit Brevik.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close